Spotifysommar # 10

Sommaren är slut, i alla fall dom tio veckorna över som jag kallar det.

Jamen jaha, nähä, jorosåatteh, det är en dag imorgon också. Höst kallas det. Ett helt år till nästa sommar. Det känns sådär tycker jag. Trist. Men för tusan, livet går vidare. Med en ny årstid kommer ny musik, nya filmer, nya hyllningar och sågningar.

Sista spellistan för denna Spotifysommar finns här.

PS. Martin, jag fixade din bonusönskning, fast jag la ihop den med originallistan så nu är låtlistan nummer 3 tre gånger så lång. Alltså massor fler coola brudar att lyssna på. DS

6 svar på ”Spotifysommar # 10”

 1. Tack för ännu en fin spellista och tack ännu en gång för detta härliga initiativ med Spotifysommar. När jag under sommaren har varit ovanligt inaktiv när det gäller både film och bloggandet så är denna följetong det enda jag egentligen jag har lyckats ta mig i kragen till att följa.

  Tusen tack för bonusönskningen (sommaräggen) 🙂 Ska genast spana in den förlängda versionen (givetvis tillsammans med din nummer tio).

  Då får väl jag också försöka ta och knyta ihop säcken med min spellista nummer tia. Det fick bli en sammanfattning av musiksommaren 2011 med de låtar som framförallt får symbolisera den och de låtar som jag har upptäckt under sommaren.
  http://open.spotify.com/user/nit89ram/playlist/0pxUuPmIQpPdmQfMCh09JM

  1. Martin:
   Tack själv för att du följt med hela vägen och tjongat upp en lista i veckan även du. Det har varit jätteroligt tycker jag! 🙂

   Lyssnar på din sista lista nu. Gillar många av låtarna men det är synd att radiokanalerna kämpar järnet med att spela sönder Robyn för jag klarar verkligen inte av hennes nya låtar mer… Det är synd. Dom är ju bra, egentligen.

   1. Ursäkta för det sena svaren men jag håller verkligen med om din åsikt kring Robyn och radiokanalerna. Det är därför som jag skyr kommersiella kanaler som pesten då de har en förmåga att kunna spela sönder låtar till absurdum. Det brukar kanske inte spela någon roll överlag, men när de försöker förstöra ”fin” musik såsom Robyn så måste man säga ifrån 😉

    Gillade förövrigt din förlängda spellista nummer 3. Det finns sannerligen en massa bra kvinnor i detta land som kan sin musik.

    Även om sommaren är slut för den här gången så ser jag fram emot fler spellistinspirerade inlägg i framtiden. Nu kan vara säker på att åtminstone en person kommer till att kommentera inlägget och svara med åtminstone en spellista 😉

    1. Martin:
     Kul att du gillade den lååånga spellistan. Jag tycker den blev mysig, det finns mycket skön musik skriven av svenska begåvade kvinnor 🙂

     Jag kan nog lova att det kommer fler spotifyinspirerade inlägg framöver. Skönt att höra att du är med på den resan:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.