Vinnaren i smyckestävlingen

Vinnaren i Fiffis filmtajm och smyckesdesignern Annica Schröders tävling är nu korad.

Den här gången valde jag ut vinnaren på ett ganska okonventionellt sätt. Jag valde det bidrag som fick mig att skratta mest.

Jag vet att tanken var att det skulle vara en filmtitel men när en läsare klämmer till med en klockren replik från Ice Age 2 och dessutom skriver att hon skulle vilja ha just denna text på ett riktigt halsband så smälter jag.

Linnéa Andersson är dagens vinnare med texten:

”Ibland så kräks jag”

Tack till alla som deltagit i tävlingen och mejlat in 68 olika, kreativa och personliga bidrag! Vinnaren underrättas även via mejl och glöm inte att om du vill ha ett alldeles eget halsband så kan du beställa ett här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.