JAG ♥ PERSONLIGA FILMBLOGGARE ♥ FILMER OM KÄRLEK – En nedräkning till Alla hjärtans dag

Med start idag och en vecka framåt kommer min blogg att få ett kärleksfullt minikvällstema.

Nästa fredag är det (som bekant) Alla hjärtans dag och jag har tänkt uppmärksamma det på mitt eget vis. Jag har gått fram som en slamsug bland filmbloggarna jag följer mest frekvent och försökt leta mig fram till:

1. En film om kärlek som filmbloggaren ifråga gett ett jättehögt betyg

2. Det ska vara en film jag själv inte skrivit om på min blogg, således en film jag måste se/se om

3. Recensionerna jag hittat om filmerna ska helst på nåt sätt ”stå ut”. Jag ska få en kick, en personlig känsla av filmbloggaren bakom texten och hens kärlek för filmen. För det är väl det filmbloggeriet handlar om – egentligen? En kärlek för film, för att se film, för att skriva om film och – i alla fall för mig – att läsa om film.

Kl 19.00 sju dagar framöver – med start idag – kommer det dyka upp ”kärleksspecialare” här på bloggen plus det vanliga morgoninlägget såklart, inte istället för. Dubbelt så mycket bloggande hela veckan alltså och sju filmer om kärlek som sju fenomenala filmbloggare genom sina skrivna ord fått mig att vilja se. Lovebombning i filmbloggsform alltså. ♥ ♥ ♥

 

Fredag: Filmitch ♥ Bara en dag

Lördag: The Velvet Café ♥ The deep blue sea

Söndag: Jojjenito ♥ In the mood for love

Måndag: Flmr ♥ Nathalie

Tisdag: Movies-Noir ♥ Livet är underbart

Onsdag: Fripps filmrevyer ♥ Stadens ljus

Torsdag: Rörliga bilder och tryckta ord ♥ Allt eller inget

4 svar på ”JAG ♥ PERSONLIGA FILMBLOGGARE ♥ FILMER OM KÄRLEK – En nedräkning till Alla hjärtans dag”

 1. Vilken fantastiskt bra idé! Hyllning och spänning all rolled into one. Det här måste jag nästan försöka komma ihåg till nästa år och snatta…

  1. Sofia:
   Det är bara att sno på, vore bara kul om idén rullade vidare. Lovebombning kan man aldrig få för mycket av i dessa näthatartider 😉

  1. Henke:
   Haha, japp, äntligen fick jag användning för nåt jag gjorde i träslöjden på mellanstadiet 😉
   Kul att höra att du är pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.