JOHAN FALK 18: BLODSDIAMANTER

19 augusti, 2015

Efter förra filmen som var filmseriens första och enda riktiga bottennapp var det bara att sätta sig i båten igen och bege sig in i Falk-världen. Blott tre filmer kvar att se, jag känner abstinensen redan.

När eftertexterna till Blodsdiamanter rullar messar jag den enda jag känner som fastnat i filmerna lika hårt som jag. ”Jag kommer behöva terapi när sista filmen är sedd. Jag hoppas nästan att sista två är ruttet dåliga så blir det lite lättare….

Kanske lättare men föga troligt att dom skulle vara så dåliga va? Nu JÄVLAR har nämligen nästa växel lagts i och spaken har inte varsamt förflyttats i rätt läge med hjälp av en ömsint kopplingsfot, nej, femman har tvingats i med en motor som varvas så det ryker och luktar bränt och koppling, vad är det? Det går väl att aggroväxla om man är på det humöret?

Och DET humöret är filmen på. Satan alltså! Det var spännande så jag fick stickningar under fingernaglarna! Jag hade så gärna sett den här filmen på bio. Tänk att se den i en fullsatt salong, det hade gått att ställa valfri PET-flaska direkt på luften, så stilla och så tjock hade den varit.

Det bästa av allt med filmen OCH med att ha en blogg där jag får skriva precis vad jag vill är att jag kan använda mig av min frihet och välja att inte skriva ett endaste någe om handlingen. För det bästa med filmen och anledningen till att jag hoppas att så många som möjligt ser den som den artonde filmen i ordningen och med sjutton sedda filmer innan – helst – är att den kommer få HÖGSTA BETYG! Det finns inget annat, jag är golvad, genomsvettig och superimponerad av alla inblandade!

Den artonde filmen och den första femman!

Manus: Peter Lindmark
Regi: Peter Lindmark

{ 4 comments… read them below or add one }

Fröken Christina augusti 19, 2015 kl. 18:45

Så bra att det känns sorgligt att det snart är slut. Jag såg Lockdown på en gång efteråt bara för att jag var helt inne i händelserna.

Svara

Fiffi augusti 19, 2015 kl. 21:59

Fröken Christina:
Nu när jag sett alla filmerna är jag glad att jag köpte Lockdown och Slutet på Itunes… När abstinensen blir för stor kan man ju se dom igen. Och igen. Och igen. 😉

Svara

Steffo augusti 20, 2015 kl. 07:28

Denna är hysteriskt bra! Fruktansvärd bra!!!! PUST!
Mörkret!!

Svara

Fiffi augusti 20, 2015 kl. 09:18

Steffo:
Ja….gosh. PULSEN! SVETTNINGARNA!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: