Tävling: Vinn ditt eget ex av boken En dag

Det är med stooor glädje jag drar igång den här tävlingen!

Jag är inte enbart glad för att En dag är en välskriven, hysteriskt rolig och stört-omöjlig-att-lägga-ifrån-sig-bok, jag är alldeles hippetihoppig för att bokens svenska förlag Printz Publishing har sponsrat tävlingen med inte mindre än TIO böcker!

Den 14 oktober har filmen premiär och Anne Hathaway som Emma Morley och Jim Sturgess som Dexter Mayhew kommer då att bli ett av 2000-talets största kärlekpar på film, om detta är jag totalt bombsäker.

Men nu har du alltså chansen att vinna ditt eget exemplar av boken och faktiskt hinna läsa klart den innan premiären. Det enda du behöver göra är att svara rätt på två enkla frågor samt knåpa ihop en liten motivering.

1. Vad heter killen som skrivit boken?

2. Vad heter tjejen som regisserat filmen?

3. Kommer Anne Hathaway att få leda fler Oscarsgalor än den tidigare i år? Ja eller nej – och motivera lite kort varför. (Att James Franco aldrig får sätta sin fot på den där scenen igen är så självklart att det är dumt att ens slösa bloggspace på denna mening).

Skicka in dina svar och adress till vilken eventuell vinst ska skickas senast den 31 augusti till endag@fiffisfilmtajm.se. Vinnarna presenteras här på bloggen den 1:a september. Lycka till!  Sa jag att det är en bra bok?

6 svar på ”Tävling: Vinn ditt eget ex av boken En dag”

 1. Generös sponsring minst sagt och kul att det innebär en ny tävling. Själv tror jag nog att jag testar boken på engelska, men testa ska jag efter dina lovord.

 2. Läste prcis ut boken för en halvtimme sedan. Oj Oj Oj är mållös och sitter med en klump i halsen. Ville bara tacka för boktipset för jag hade troligtvis missat denna pärla om det inte varit för dig 🙂 Turligt nog hade min dotter ett ex av boken som jag lånade.

  1. filmitch:
   Ååå vad glad jag blir när jag läser det du skriver! Vad kul att du vågade dig på boken och så himla härligt att du gillade den. 🙂
   Nu återstår att se vad du tycker om filmen sen 😉

 3. Jag vet faktiskt inte om jag vågar se filmen då jag har en alldeles egen bild av Dex och Emma men de har fått två toppenskådisar i huvudrollerna. Jag har mycket svårt att tacka nej till en film med Sturgess så vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.