Tre om en: Tre filmer med skalliga män i visst fokus

14 april, 2013

LAY THE FAVOURITE (2012)

Catherine Zeta-Jones och en ganska skallig Bruce Willis lockade.

Det hjälpte inte.

 

 

 

 

 

7 BELOW (2012)

Minns du låten I owe you nothing med Bros? Kommer du ihåg som där blonda tvillingbröderna som sågs som nån form av snygg-kille-ideal på 80-talet? Hur som helst, den ena brorsan, Luke, har slutat utstöta bajsljud när han sjunger och istället sadlat om till skådespelare. Nu är han nästan skallig och är med i ”toppenfilmer” som denna.

Hurra. Eller nåt.

 

 

 

 

GAME CHANGE (2012)

Det var länge länge sedan jag såg den här filmen men jag har helt enkelt glömt skriva om den. Hur kommer det sig? Jag frågar mig själv det nu när jag sitter här och försöker knappra ihop nåt fiffigt som ska få dig att se filmen (om du inte redan gjort det) och jag lyckas inte komma fram till nåt alls egentligen, inget mer än att skådespelarna är bättre än filmen och att verkligheten ibland är alldeles tillräcklig för att göra film på. Lite som spenat och soppa.

Game change är en spelfilm som tar oss bakom kulisserna på John McCains (skallig Ed Harris) presidentkampanj och visar vägen Sarah Palin (Julianne Moore) tog/gavs då hon var guvernör i Alaska och valdes ut att bli McCains vicepresientkandidat.

Klart sevärd film där skådespelarna förtjänar toppbetyg hela bunten.

{ 6 comments… read them below or add one }

Sofia april 14, 2013 kl. 07:30

Du intar alltså en misstänksam hållning till spenatsoppa? 😉

Svara

Fiffi april 15, 2013 kl. 19:56

Sofia:
Hahaha, ja kanske det 😉

Svara

Henke april 15, 2013 kl. 13:13

Jag älskar Game change, den är till och med på 11-20 delen av min topplista från 2012. Mycket bra skådespelarprestationer och ett väldigt spännande ämne.

Svara

Fiffi april 15, 2013 kl. 19:57

Henke:
Jag tyckte Game Change var riktigt riktigt bra när jag såg den men den bleknade konstigt snabbt i min skalle. Tyvärr.

Svara

filmitch april 15, 2013 kl. 18:54

Game change hamnade på min tio i topp välspelad o intressant och stundtals ganska skallig.

Svara

Fiffi april 15, 2013 kl. 19:57

filmitch:
Stundtals VÄLDIGT skallig 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: