Fredagsfemman # 28

5. Colin Nutley

Den 27:e oktober invigs Friends Arena och på Mix Megapols hemsida kan man vinna biljetter dit. Jag blev lite sugen på att vara med och tävla men sen läste jag hela texten: Du kommer att få uppleva några av de största svenska artisterna, sportstjärnorna och underhållarna i ett sammanhang du aldrig tidigare sett dem i; artister som sjunger med artister de inte brukar sjunga med och idrottsstjärnor som gör sånt de normalt inte gör. Helt enkelt, ett stort ögonblick som aldrig kommer tillbaka, signerat Colin Nutley. Hallojsan. Är verkligen Colin Nutley det mest innovativa vi kan hitta på i ett sånt här sammanhang? Är han kanske Sveriges svar på Danny Boyle? Jag vet inte det ja.

 

4. Fares Fares

Här är en kille som går från klarhet till klarhet utan att passera gå. Han gjorde en finfin insats i Safe house och nu är det dags igen i Snabba Cash II. Doftar det Guldbaggenominering månne?

 

 

3. Jennifer Westfeldt

Här är en tjej som jag är mäkta imponerad av. Hon har skrivit, regisserat och spelar huvudrollen i en film som fick mig att leka Alfons Åberg härom natten. Vilken film det är? Håll utkik, recensionen kommer upp i eftermiddag.

 

 

2. Sportsommaren är över – leve filmkvällarna!

Hur häftigt det än har varit med både fotbolls-EM och OS så känns det otroligt skönt att kunna krypa ner i soffan och titta på en film utan att känna att jag missar försöken i rytmisk sportgymnastik eller finalen i slägga. Att hösten nalkas känns faktiskt inte så tokigt alls.

 

 

1. Gubba-action!

På onsdag smäller det och nånting säger mig att ordet smäller inte är ett overstatement. Jag kommer sitta på första parkett med kikare och vuxenblöja – en långtradarmusche som denna får man sällan se i storbildsformat. Expendables II, snart på en bio nära dig.

16 svar på ”Fredagsfemman # 28”

 1. 5. Fy fasen, vad är det för fel på arrangörerna!? Nutley!? Nutley??!!? Illa…
  2. Måste hålla med här. Älskar ju sport, men nu behöver man inte känna pressen att missa något…vare sig i sport- eller filmvärlden. Hylla Hösten! 🙂
  1. Hur mycket jag än dissade numero uno, så kommer jag naturligtvis att skåda denna också….på nåt sätt hör det ju till trots allt….!

  1. Steffo:
   Vad gäller punkt 1 så känner jag igen mig i ditt resonemang. Första filmen är den enda filmen hittills som fått både en etta och en femma av mig och den fick inte en femma för att den var bra 😉

 2. Åhhh, finalen i slägga! Rytmisk dansgymnmastik (eller vad det nu kan heta). Synkroniserad simkonst. Dubbeltrapp. Kajak (stora män i alldeles för små kanoter). Kan man bli nostalgisk över OS i London redan nu??

  NÄR BÖRJAR OS?

 3. OS i all ära, men driver man sex hemsidor om musik blir man snabbt frustrerad över hur otroligt väldigt mycket folk INTE googlar musik när det pågår ett 16-dagars sportevent.

  Jag är vanligen intresserad, men har lidit av TV-licensbrist här i englandet. Ingen sportunderhållning. Uteblivna annonsinkomster. Tur att det har funnits och kommer fortsätta finnas film.

  Jag har lyckats övertala min sambo att äntligen se på Gudfadern med mig. Imorgon kväll sker det. Ah Nino Rota, donnez-moi!

 4. 5: Nå, har vi tur slipper vi i alla fall Helena och ett färdiginspelat segment från Spanien…
  2: Yay för höst, men av andra orsaker än att sportevenemangen är överståndna. Jag gillar när det blir mörkt, jag.
  1: Och jag som fortfarande inte kommit mig för att se ettan. Skäms på mig!

  1. Sofia:
   Du kanske kan se dom som en kombo, en helaftonsupplevelse? 🙂

   För din information: jag har alldeles precis nyss sett Firman. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.